Tervetuloa Soloon!


Solo on vuoden 2008 helmikuussa perustettu virtuaalitalli, joka pyrkii kasvattamaan elegantteja ja suorituskykyisiä suomalaisia puoliverisiä.

Suomalaiset puoliveriset olivat olleet intohimoni kohde jo vuosien ajan. Modernina ja moneen lajiin soveltuvana urheiluhevosena, se täytti kaikki ne kriteerit jotka mielestäni vastasivat täydellistä hevosta. Tämän rodun edustajien voimin olen päässyt kilpailemaan kansainvälisillä radoilla, koettelemaan omia rajojani ylittäessäni päätähuimaavan korkeita esteitä ja löytänyt yllättävän rakkauden toista lajia kohtaan. Suomalaisessa puoliverisessä arvostan erityisesti sen monipuolisuutta, lahjakkuutta, suorituskykyä, selväpäisyyttä ja urheilullisen kaunista rakennetta. Näitä ominaisuuksia pyrin myös jalostamaan eteenpäin omille kasvateilleni. Suomalainen puoliverinen on myös fyysisesti ja psyykkisesti terve rotu, eikä perinnöllisiä sairauksia esiinny juuri lainkaan. Pyrinkin karsimaan pois negatiiviset ominaisuudet valitsemalla vanhemmiksi vain ja ainoastaan terveitä huippuluokan periyttäjiä, jotka parhaimmassa tapauksessa vielä kompensoivat toisiaan, saavuttaakseni parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kasvatus on intohimoni ja täydellisen hevonen luominen tavoitteeni. Mikään ei lämmitä mieltä samalla tavalla, kuin hevonen, jonka sukutaulun jokaista yksilöä voi katsoa ihaillen.

Aloittaessamme toimintamme vuonna 2008, koostui hevoskantamme muutamasta laadukkaasta yksilöstä. Pikkuhiljaa laumamme on kuitenkin päässyt kasvamaan ja kukoistamaan, nyt vuonna 2013 tallia asuttaa jo 80 suomalaista puoliveristä. Edelleenkin laadusta tinkimättä. Hevosilla kilpaillaan ahkerasti kisakausien aikana, joiden välillä ne saavat levätä ja niillä treenataan yksilöllisten treeniohjelmiensa mukaan. Pidempien kisamatkojen jälkeen hevoset saavat ansaitsemansa miniloman rentoutumista varten, myös kisakausien aikana. Hevosien kuntoon ja hyvään terveyteen kiinnitetään paljon huomiota. Pyrimme järjestämään niille mahdollisimman hyvät oltavat modernin tallimme puitteissa. Solon hevoset syövät omalla tilallamme viljeltyä, huippulaadukasta ja terveellistä luomuruokaa. Tutustu meihin paremmin 'Esittely' -sivulla.

(VRL-00072, @)


» Päivitykset

20.02.2014 - Solon arki rullailee omalla tahdillaan, vaikka omistaja ei edelleenkään osaa kirjoittaa päivitystekstejä säännöllisesti. Solo viettää nyt helmikuussa 6-vuotissynttäreitään! Tässä kuussa emme kuitenkaan juhli mitenkään erityisesti, katsotaan sitä sitten myöhemmin keväällä. Suurin osa Solon hevosia alkaa vihdoinkin olla laatiksissa käyneitä tai sinne miltei vamiita, eli aikuisia hevosia. Meillä oli pitkän aikaa talli täynnä nuoria hevosia ja varsoja, mutta kilpalistat rupeavat näyttämään kovin tyhjiltä. Ei se kuitenkaan mitään, vaikka kisaaminen lempihommaanikin on - nyt minulla on hyvä syy keskittyä tekstien kirjoittamiseen. Kasvatuspuolella Solossa menee hyvin. Meillä syntyi vuoden 2013 aikana kokonaiset 73 suomalaista puoliveristä! Solossa onkin syntynyt noin 185 kasvattia kuusivuotisen uramme aikana, vaikka tuokin lukema saattaa hieman heittää, koska osa yhdistelmistä on vasta myynnissä tai sivut vielä puuttuvat. Tässäpä tämänkertainen raportti kuulumisistamme, voitte odottaa seuraavaa päivitystä taas puolen vuoden kuluttua, jos silloinkaan muistan mitään kirjoitella.. :)

» Lue vanhat päivitykset! «
» Fwb-kasvattajia
Silverlode
Suprant
Stall Lumos
Skurvash
Las Vegas

» Laitoksia
VRL
VSPY
NJ

» Laatiksia
ERJ -laatis
KRJ -laatis
FWB -laatis

© kuva: Equivale
Yhteensä free hit counter kävijää
Tämä on virtuaalitalli! - This is a sim-game stable!


© Ulkoasun suunnittelu ja toteutus: Yogi 2011