Päiväkirjamerkinnät ja valmennukset

Päiväkirjamerkintöjä 3 kpl ja valmennuksia 0 kpl!

03.04.2011 Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana turjake
Tänään saapui ihana Herani takaisin kotiin! Myin Heeran viime vuoden puolella Cannabialle, tänään sain tämän upean estetamman takaisin kotiin. Heralla vielä valmennuksia tarvitaan ja sitten laatikseen!

17.07.2012 Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Yogi
Selaillessani tavalliseen tapaani myynti-ilmoituksia jos jonkinnäköisistä kaviokkaista, silmiini osui ilmoitus "Myydään sijoittunut holsteintamma!". Ilmoitus herätti eittämättä mielenkiintoni, jotenpa lähdin tekemään tarkempaa tuttavuutta myyjän ja kyseisen hevosen kanssa. Jo ensisilmäykseltä Hera de Roz oli vaikuttavan näköinen tamma; sporttisessa kunnossa ja hyvinvoivan näköinen. Eloisalta vaikuttava tamma silmäili minua uteliaasti, kehtasi jopa haukata minua hihasta. Koeratsastuksessa kaikki meni hyvin, tamma oli todellakin maineensa arvoinen. Ennenkuin tajusinkaan, olin jo allekirjoittanut kauppakirjan. Lähiviikkoina Hera muuttaisi yksityistalliini muiden ratsujeni joukkoon.

30.07.2012 Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Yogi
Nojailin valkoiseen aitaan ja annoin katseeni levätä kentällä. Atleettisen tamman kupeet kiiltelivät hikisinä aamupäivän auringossa, pari hikipisaraa valahti sen harjan alta kaulalle. Tallimestarini työskenteli keskittyneesti virtaa täynnä olevan tamman kanssa, etsi sitä yhteistä säveltä uusimman tulokkaamme kanssa. Pari päivää aikaisemmin meille muuttanut tamma oli alkumetreiltämme lähtien ollut hieman ylienerginen ja osoittanut hermostuneisuutta, jotenka ajattelin että olisi parempi aloittaa maastakäsin ennen oikeaan treenaamiseen siirtymistä. Kyllähän tamma toimi selästäkin käsin, mutta halusin että yhteistyömme olisi saumatonta alusta lähtien. Seurasin tarkkaavaisena hevosen eleitä ja liikkeitä, yritin sisäistää sen toimintatavat. Aikuiselle hevoselle ei ole koskaan helppoa saada uutta ratsastajaa, syvälle juurtuneita tapoja ja tottumuksia ei muuteta yön yli. Siksi halusinkin jatkaa siitä mihin sen edellinen ratsastaja oli sen kanssa jäänyt, tamman omalla tyylillä. Keskeytimme pian tältä erää, päivä oli muuttunut liian kuumaksi treenaamiselle.